hej!

Jaha då va man här igen då. Efter att inte ha kunnat skrivit på några dagar då jag jobbat så mycket,

Men kan börja med fredagen! Då skrällgängen sirius gästade varberg och som man gjorde de, efter en ganska tafattig första halvtimme så spräckte sirius nollan och gjorde 0-1 kanske inte speglade matchbilden men gäller och göra mål, Sedan tryckte varberg på lite men bollen ville som sagt inte in idag.. så kommer 0-2 och allt ser så mörkt ut för varberg, Dock så har man bara några poäng till uppflyttning så helt katastrofalt va de inte. men dags och börja vinna nu igen om man vill ta steget upp till finrummet Allsvenskan:)varbergs-bois

 

Lördagen:

Börjar med man uniteds skrällförlust måste man dock säga dem hade allting bollinnehavet skott på mål men gäller att göra mål. Swansea öppnade målskyttet. Men rooney kvitterade med en riktig pärla då trodde man united skulle vakna men icke de gjorde dem inte, utan de va Swansea som fick sista ordet i 73 minuten när man skickade in 1-2 och sedan så rann tiden bara iväg och united fick inte så många fler chansen, Dock första matchen så ännu bör man inte vara orolig.

Orolig van gaal på bilden dock

 

Manchester-United-Swansea-1-2-

Sedan har vi höjdpunkten: Arsenal-crystal palace

Arsenal tryckte på och tryckte på i inledningen av matchen men bollen ville dock inte in där heller efter mycket bra försvarsspel av crystal palace, sedan skulle chocken komma då crystal palace öppnar målskyttet deras första skott på mål och dem gör mål då trodde man att Arsenal skulle ha en sådan dag som united och förlora men icke då i matchminut 46 så nickar koscielny in 1-1 med en stenhård nick och hela emirates exploderade. Sedan fortsatte arsenal att trumma på i andra halvlek men som sagt bollen ville inte leta sig in i mål. Man trodde på att de skulle bli 1-1 men så blir puncheon utvisad för crystal palace efter en klumpig och ful tackling hans andra gula kort tack och adjö. Då vaknade arsenal och kunde trycka på ännu mer och till slut så stod han där Våran AARON RAAMSEY och bara TRYCKER IN 2-1 alla vinkade för offside men dock så va han solklar onside och wenger kunde jubla som bara den efter denna oerhört viktiga seger317060_heroa:)..

 

 

Och så har vi kvällsmatchen idag då, Arsenal gästar Besiktas som är riktigt starka på sin hemmaplan, Men då ska ni veta att besiktas har tappat sina bästa spelare, och även de att Arsenals form är mäktig och arsenal brukar aldrig ha problem att avfärda lagen i Cl kvalet, dock en tuff bortamatch och man kan inte spela som mot crystal palace då förlorar vi! Men ska bli en intressant match att följa!. Dock så tror jag på en ganska Enkel och klar seger För arsenal,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *