DERBY TIME!

Ja så va derbyt slutspelat, Matchen började ganska händelsefattig inte förrens minut 13 så började det hända grejer när Aik ropade på straffspark efter en misslyckad rensning av Stenman som tog på armen men helt korrekt så friade domaren. Djurgården fick mest försvara sig genom första halvlek men gjorde det ypperligt bra när Aik pressade på som mest men kom inte till riktigt farliga lägen, utan det började hända mer grejer i andra halvlek spelet böljade fram och tillbaka tills minut 54 då bahoi väggspelade sig med igboananike och fick tillbaks bollen och kunde smeka in 1-0 då trodde man att målen skulle börja rulla in men icke Repliken kom ganska omgående efter en frispark som arvidsson sköt in i straffområdet och som touchade en Aikare och in i mål. Sedan kom Djurgårdstrycket och spelet vart mycket bättre men ju längre matchen gick så kom Aikarna in mer o mer och tryckte på men bollen ville inte gå in bakom en riktigt bra Höie idag och närmast seger var som sagt Djurgården i slutminuten då tibbling fick iväg en riktig pärla som precis gick över målet. Sedan kom slutsignalen och 1-1 va ett faktum, Bra för Djurgården men dåligt för Aik som verkligen hade behövt 3 poäng idag för att komma närmare malmö som stod för en mäktig vändning mot örebro 0-2 till 3-2. Med detta sagt så är Aik borta ur guldstriden.

och 3 Djurgårdare skadades i samband med att läktaren gick sönder, mycket beklagligt och hoppas ni klarar er utan allvarliga Men,

Tack för mig för idag, syns åter i morgon:)!!

 

DERBYMÅLET DIF
DERBYMÅLET DIF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *