CUPTITEL!!

Hej på er! I söndags så vann arsenal sin andra titel! efter krossen mot man city med hela 3-0 Santi cazorla öppnade målskyttet och Aaron Ramsey gjorde 2-0 målet mycket fint mål! Medans oliver giroud avslutade med ett mycket vackert 3-0 mål utanförstraffområdet, arsenal hade full kontroll på hela matchen. Man city kunde hota lite i matchen men de va inte mycket. Arsenal kontrollerade hela tillställningen och 2:a titeln var ett faktum! Nu återstår de och se hur de kommer att gå i ligan! men tror på topp 3 iallafall :)!! sedan möte mot besiktas i champions league snart:)!! mycket enkel match vill jag lova:)

 

Bjuder på denna vackra bild:)

VINNARE!!
VINNARE!!

 

ikväll så är det återdags för en final!! Real madrid-sevilla och kommer givetvis rapportera lite om denna match också:)!!

 

Hörs ikväll:)!!

En reaktion på “CUPTITEL!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *