cupfinal2!

Då va Final match nummer 2 över! Real madrid-sevilla och matchen slutade 2-0 till Real madrid efter en ganska kontrollerande match av Real Ronaldos 1-0 mål kom efter knappa halvtimmen spelad, då handlade allting om Real och sevilla fick mest försvara sig, Paus och 1-0 ledning. men den utökades ganska omgående i andra halvlek match minut 49 efter ett fint anfall och Ronaldo målskytt återigen, sedan kunde Real försvara sin ledning men dem försökte att göra mer mål men målvakten Beto i sevilla målet storspelade och 2-0 vart slutresultatet, ganska tråkig match sett till sevilla ögon,

i morgon är det dags för ännu en final, Då handlar de om Dortmund vs bayern. Kommer nog bli en riktig rysare, då bayern kommer ha mest boll och målchanser så gäller verkligen att sätta sina chanser annars kan de bli tufft!.

I helgen så är det Äntligen dags för Premier league igen och de ser man framemot. Se Arsenal spela för liga titeln:).!

 

Mer inlägg kommer under morgondagen då får man veta om de kommer några fler nyförvärv också:)

 

Tack för mig idag och hoppas ni läser och kommenterar lite också:)!!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *